Search

In augustus heb ik mijn Bullet Journal nauwelijks gebruikt en vroeg ik me af of ik hem nog wel wilde blijven gebruiken in september. Spoileralert: Ik gebruik mijn bullet journal nog steeds. Maar wel op een andere manier.

Geen dailies meer

Ik maakte geen dagelijkse overzichten meer, maar merkte dat ik wel behoefte had aan een weekoverzicht. Daarom ben ik begonnen met het maken van een overzicht van de belangrijkste taken per week. Dit werkt tot nu toe goed voor me en wil ik ook in oktober blijven doen.

Wil je de hele maand september terug zien, dan kan dat in onderstaande video.

Mijn Oktober Setup

Oktober ben ik gestart met een traditioneel overzicht zoals Ryder Caroll dat doet. Een lijst met de dagen. 

De bedoeling is dat ik daarna een pagina heb met een overzicht voor mijn doelen van deze maand. Ik weet echter nog niet goed hoe ik deze pagina wil indelen. Het punt hierbij is, dat ik vaak wel een doelen pagina maak, maar hem maar heel weinig gebruik. Dus misschien kan ik hem net zo goed helemaal weg laten?

Habittracker

De habittracker is helemaal verdwenen uit mijn opzet. Ik gebruik nu de app Loop op mijn telefoon en het is een beetje onzinnig om alles twee keer bij te houden. De habittrackers in mijn bullet journal werden vaak niet bijgehouden. Mijn gewoontes in mijn telefoon bijhouden werkt beter voor mij.

Zoals je ziet ben ik mijn bullet journal op een totaal andere manier gaan gebruiken. Merk jij dat je je bullet journal minder gaat gebruiken? Experimenteer dan eens met een andere indeling of andere manieren om hem te gebruiken. Soms is dat precies wat je nodig hebt.

Gebruikte materialen