Search

Aanmelden Nieuwsbrief

Meer tips over het opruimen en organiseren van je huis, huishouden en taken lezen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt elke week nieuwe tips in je mailbox. Bovendien ontvang je ook nog eens de gratis printable van het Basis Huishoudschema.

Meld je hier aan.

Niet alleen onze fysieke omgeving vraagt zo nu en dan om een flinke opruimbeurt, ook onze digitale omgeving kan al heel snel rommelig en onoverzichtelijk worden en heeft daarom af en toe een flinke opruimbeurt nodig. Om je daarbij te helpen is er deze online cursus Digitaal Opruimen.

 

Online cursus Digitaal Opruimen

In deze cursus laat ik je zien hoe je je digitale omgeving kunt opruimen. Natuurlijk hoort daar het opruimen van je e-mail en je bestanden bij. Maar er is ook aandacht voor je social media, apps en programma’s en cookies. Op het gebied van veiligheid is er nog een les gewijd aan veilige wachtwoorden en tot slot bespreek ik hoe je je digitale omgeving met wat onderhoud ook opgeruimd kunt houden.

In de cursus vind je een aantal printables met stappenplannen die je kunt downloaden en eventueel printen. Zo heb je altijd een handig overzicht van de benodigde stappen bij de hand. In de les over e-mail zijn een aantal (zeer) korte video’s ingevoegd waarin ik je laat meekijken op mijn scherm zodat je kunt zien hoe je bijvoorbeeld filters voor je e-mail aanmaakt.

De cursus is online te volgen in je eigen tempo. Je kunt direct na inschrijving van de cursus starten. Tot 1 juli 2023 blijf je toegang houden tot de cursus. Daarna zal de cursus niet meer in deze vorm worden aangeboden. Daarom kun je de cursus nu met 50% korting aanschaffen als je de kortingscode sale2023 gebruikt. De content van deze cursus blijft voor alle cursisten beschikbaar in een andere vorm.  Je hoeft de cursus dus niet voor 1 juli 2023 af te ronden.

 

Inhoud van de cursus

  • Inleiding
  • Les 1 - E-mail.
  • Les 2 - Bestanden opruimen
  • Les 3 - Apps en programma’s.
  • Les 4 - Cookies.
  • Les 5 - Social Media.
  • Les 6 - Wachtwoorden.
  • Les 7 - Onderhoud.

Kosten

De cursus koste voorheen € 39,00. Met kortingscode sale2023 krijg je 50% korting en betaal je dus slechts € 19,50. 

Aanmelding

Je kunt je hier aanmelden voor de cursus.